Submit Property
click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Advanced Search

USD 0 to USD 1,500,000

More Search Options
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

USD 0 to USD 1,500,000

More Search Options
we found 0 results
Your search results

Ar det mojligt att hitta en partner forut livet?

Posted by admin on June 11, 2023
| 0

Ar det mojligt att hitta en partner forut livet?

Hitta en stabilt par det ar utan tvekan nagot som vi alla vill astadkomma. Stundom och i genom flertal relationer inneha vi lart oss att karlek inte alltid racker eller inte svarar gallande all problem. Liv och samexistens ar fulla fran sma detaljer som bygger upp dessa relationer: forstaelse, deltagande, vanskap, lyssnande eller tilltro.

Sa ar det mojligt att finn en livspartner? Och annu mer, baksida av underben kan vi handla pro att producera vart aktuell affar stabilt kvar tiden? Det finns ingen magiskt recept Det kan tillampas kungen allihopa par, i och med var och en har sitt eget rymden av behov titta pГҐ denna webbplats och ambitioner. Det finns ej heller nagra perfekta par. Men det ar mojligt att forsta vilka aspekter vi kan leta efter hos en person och vilka dimensioner som gynnar stabiliteten i vart karleksforbindelse.

Partner for Life: A Romantic Vision?

Kanske ar det en romantisk vision och i dessa nya tider ar idealet ifall konstant karlek inte langre trovardigt, men langt ifran den nittonhundratalets bild kan vi ga ur den enkla stravan att bli gammal med personen vi alskar. Att dela en bra del fran var tillvaro pa ett skont och fullkomligt satt ar nagot logiskt och forstaeligt som vi allihopa stravar efter. Och nog ar den sanna karnan hos romantikerna dar. Dessutom om vi till etiketten “evig karlek” bor komplettera andra mer genomforbara, sasom “dagligt arbete”, “dialog”, “respekt”, “harmoni”, “humor” eller “fortroende”, nodvandigt forut karlek ar underhalls dag efter dag. Continue Reading